• head_banner_01

Употреба на ладна машина за формирање ролна

Во последниве години, се фокусиравме на развој на еколошка опрема.Свеста за заштита на животната средина, исто така, ќе стане важен главен тек.Во развиениот тренд на опрема за заштита на животната средина, опремата за формирање на ладна ролна без сомнение е мејнстрим на целиот пазар, во исто време промовирајќи го развојот на опремата за животна средина.Од причина, фокусот на развојот сè уште е на барањата за апликации.И нема сомнеж дека еден производ мора да има различни функции.

LW

Употреба на ладна машина за формирање ролна

1. Пред да започнете со работа, проверете го напојувањето, пумпата за моторно масло, манометарот, релјефната вредност, електрохидрауличната вредност и преклопникот на машината за формирање на ладна ролна за да видите дали е нормално и дали има некаков проблем.Ако има, треба да се реши за да може машината да работи непречено.
2. Скокајте го моторот, главно за да проверите дали неговата насока на вртење е точна.
3. Откако горенаведените проверки се сите актуелни, моторот може да се стартува, а потоа притисокот на маслото се прилагодува на 10MPa, а тестот трае околу три минути.Ако ова не се проблеми, тогаш можете официјално да започнете со работа.
4. Машинската опрема за формирање на ладна ролна треба да се постави на цврста и цврста основа и да биде рамна.
5. Пред употреба, додадете масло и хидраулично масло и редовно менувајте ги.

со повеќе од 20 години искуство и вистинско задоволство од клиентите, можете да се потпрете на нас за вашите следни проекти.можеме да обезбедиме професионален дизајн, производство и услуги за рати и искрено да обрнеме внимание на задоволството на клиентите.

финансиска одговорност кон нашите клиенти
одличен квалитет и техника
квалитетот и вредноста на нашиот проект
највисоките стандарди во контролата на трошоците
на време и на буџет
вистински фокус на задоволството на клиентите


Време на објавување: Јан-19-2023 година
  • Претходно:
  • Следно: